Nastavitve piškotkov

Ferroli SUN G6 brez predgretja (13,3kW - 58,1kW)

Proizvajalec: Ferroli
Šifra: 1961
Cena:
494,83€

Brez DDV: 405,60€
Količina: - +
   - ALI -   
Oznake:

Oljni gorilnik SUN G in P7

GORILNIKI SUN G
Gorilniki serije SUN proizvajalca FERROLI so tehnološko izpopolnjeni izdelki, odlikujejo pa se po izredni zanesljivosti in kvalitetni izdelavi. Gorilnik modela SUN je kompakten, njegova oblika pa originalna, kar omogoča njegovo uporabo pri večini ogrevalnih kotlov, ki so trenutno prisotni na tržišču.
Kar največja skrb pri načrtovanju izdelka, ter kvaliteta proizvodnih sistemov proizvajalca Ferroli je kot končni rezultat omogočila dobro uravnoteženo napravo z nizko stopnjo oddajanja onesnaževalnih snovi (CO in NOx), ter izredno tiho delovanje.

PRIKLJUČEK ZA ČRPALKO
Gorilnik je opremljen s črpalko, ki jo je mogoče priključiti tako z dvojno cevjo (dovodni in povratni vod za gorivo), kakor tudi z eno samo cevjo, ki se priključi na obvodno cev med sistemi vsesavanja in odvoda. Obvodni kanal, vgrajen v črpalko gorilnika, je ob dostavi serijsko zaprt; gorilnik je torej pripravljen na dvocevni priključek. V primeru, da se črpalka priključi na eno cev, je potrebno predhodno odstraniti vijak, ki zapira obvodni kanal.

SERVOMOTOR
V gorilnike je vgrajen servomotor z izsredniki, s katerim je mogoče opraviti postopke kalibriranja in odrediti položaj zaklopke za dostop zraka pri izgorevanju. S premikanjem izsrednikov je mogoče odrediti osnovni položaj pri odpiranju zaklopke za zrak in sicer tako pri prvi kot tudi pri drugi stopnji delovanja. Za dodatne, natančnejše nastavitve je na aluminijastem ohišju nameščen vijak, ki omogoča nastavitev položaja zaklopke za zrak pri drugi stopnji delovanja. Ta mehanizem omogoča enostavno nastavitev količine zraka brez potrebe po snemanju pokrova; na ta način je mogoče delovanje gorilnika nastaviti tudi med njegovim delovanjem.

IZGOREVALNA GLAVA
Zaradi posebnega sistema snemanja izgorevalne glave skozi odprtino na gorilniku so postopki zamenjave in vzdrževanja upepeljevalnih šob izredno enostavna. Zaradi posebnega sistema, ki smo ga uporabili pri izdelku, je namreč mogoče izgorevalno glavo sneti v celoti (stabilizacijski disk, upepeljevalne šobe in elektrode za vžig), ne da bi bilo pri tem potrebno odstraniti ohišje iz aluminij, nastavek ali ustje kotla na katerem je vgrajen gorilnik.

KOMPLET ZA PRVO VGRADNJO
Gorilnik serije SUN so ob prodaji opremljeni s kompletom za prvo vgradnjo, ki poenostavi postopek instalacije na kotel in priključitev na dovodno cev plinskega olja.

NADZOR Z BARVNO KODO
Med običajnim delovanjem so različna operativna stanja gorilnika razvidna iz kombinacije prižganih diod, ki se nahajajo pod gumbom za blokiranje gorilnika, in sicer po sistemu, opisanem v spodnji razpredelnici. Nadzor s pomočjo diod je mogoče aktivirati s pritiskom gumba za sprostitev gorilnika za najmanj tri sekunde. Prehod z enega v drugi način delovanja je označen z utripajočo rumeni diodo. S pomočjo kombiniranega utripanja diod je v primeru zaustavitve naprave mogoče preveriti elektronske mehanizme ter s tem na enostaven način odkriti okvaro.

 

Napišite mnenje


Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt