Nastavitve piškotkov

Informacije o dostavah


PREVZEM BLAGA

Dostava

V podjetju THS d.o.o. stremimo k najhitrejši možni dobavi naročenega blaga. Izdelki ki so na zalogi vam bomo razen med vikendi in prazniki odpremili še isti dan.

V primeru, da ste naročili blago, ki ga ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas bomo o možnem dobavnem roku obvestili preko telefona ali elektronske pošte. 

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, Slovenske železnice, dostavno pošto GLS. Običajno je med delovniki odpremljeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh.
 

Stroški dostave: 

- brezplačna dostava pri nakupu nad 500,00 €,  

- od 4,00 € do 21,80 € brez ddv za vsa naročila do vrednosti nakupa 499,99 € , 

 

Osebni prevzem

Izdelke kupljene v spletni trgovini lahko tudi osebno prevzamete v poslovalni enoti na Zagrebški cesti 28 v Mariboru. 
Dvig blaga je možen od ponedeljka do petka, med 7:00 in 18:00 uro in v soboto med 8:00 in 13:00 uro.

Blago, ki ga želite  osebno prevzeti v poslovalni enoti, mora biti v naprej plačano po predračunu ali se plača na blagajni v poslovalni enoti. Prevzem je na osnovi identifikacijskega dokumenta mogoč izključno s strani osebe, kateri podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob oddaji naročila ali se navede osebo katera bo dvignila blago.
 

Obveščanje

Obvestila v zvezi z odpremo blaga vam bomo poslali na vaš elektronski naslov. O stanju vašega naročila vas lahko obveščamo tudi preko SMS sporočil, če navedete vašo mobilno številko v opombo ali komentar ob oddaji naročila in napišete da želite biti obveščeni po SMS sporočilu.

Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt