uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Kotli na olje Ferroli


 

 

Ferroli ogrevalni kotli so narejeni z izredno visoko stopnjo izkoristka in z naslednjimi karakteristikami: možna vgradnja gorilcev na vpihani zrak, uporaba tekočega goriva (kurilno olje) ali utekočinjenega plina (metan ali propan), delni povrat plamena, obvodni sistem za pline, mokra plinska komora za ogrevanje in segrevanje sanitarne vode (grelnik vode za model GN1K N). Grelni elementi kotla so izdelani iz litoželeznih ulitkov G20 in predhodno sestavljeni z dvoglavimi stožci in natezniki iz jekla. Kvaliteta uporabljenega litoželeza ustreza najstrožjim evropskim standardom. Posebni obvodni sistem dimnih plinov in velika grelna površina omogočata po eni strani visoko ogrevalno učinkovitost, po drugi pa izjemno tiho delovanje.

 

 

Estetika nova usklajena oblika, ter nova krmilna plošča, ki se skrije pod pokrov, dajejo kotlom moderno in privlačno podobo.

 

Bojler s hitrim polnjenjem grelnik za sanitarno vodo s serpetino prostornine 100L je izdelan iz jekla, preoblečenega s stekloporcelanom, s čimer se zagotavlja popolna higijen. Priporočljiva je vgradnja ustrezne ekspanzijske posode. V kompletu s kotlom se nahajata pogonska črpalka sistema in dovodna črpalka samega grelca za vodo.

 

Oprema kotla je brez nepotrebnih dodatkov, vendar kompletna. Obsega glavno stikalo, termostat za nastavitev temperature, varnostni termostat z ročno nastavitvijo, vodni termometer, poleg tega pa je predvidena možnost vgraditve elektronske kartice za klimatizacijo prostorov.

 

Toplotne izgube v sistemu vodne napeljave se nanašajo na pretok vode glede na ►T v toplotnem območju 10°C in 20°C.

 

Izolacija in zunanja obloga telo kotla je popolnoma izolirano z plaščem iz steklene volne visoke gostote, debeline 60mm, s podlago iz nenatrgljivega materiala, vse realizitano za kar najmanjšo pasivno izgubo toplote. Bojler je oblečen v plast polistirola. Celotna zunanja obloga je realizirana iz jekla, predhodno prebarvanega v peči pri 180°C z epoksidnimi barvami.

 

Vzdrževanje dostop do notranjega generatorja, je potreben za običajne postopke čiščenja tako gorilca kot obvodnega sistema dimov, ki zagotavljajo enakomerno visok izkoristek kotla, se opravi na enostaven način s sprednje strani kotla.

 

 

 

 

 

Atlas analogni (litoželezni kotel na olje ali plin)

 

Talni kotel z visokim izkoristkom z gorilnikom na olje ali plin, tremi prehodi dimnih plinov s polvlažnim kuriščem za  ogrevanje. Jedro kotla je iz litoželeza G20, elementi so spojeni z jeklenimi dvojnimi vijaki in spoji, izolacija iz steklene volne. Obloga kotla je pobarvana s postopkom elektrostatičnega prašnega barvanja. Glavne prednosti kotla so: preprosto upravljanje in prikaz parametrov s termostati in termomanometrom, lažje vzdrževanje in čiščenje zaradi lažjega dostopa do kotla, nova oblika z elegantnimi in čistimi linijami.

 

 

Atlas digitalni (litoželezni kotel na olje ali plin)

 

Talni kotel z visokim izkoristkom za prisilni gorilnik na olje ali plin, tremi prehodi dimnih plinov s polvlažnim kuriščem za  ogrevanje. Jedro kotla je iz litoželeza G20, elementi so spojeni z jeklenimi dvojnimi vijaki in spoji, izolacija iz steklene volne. Obloga kotla je pobarvana s postopkom elektrostatičnega prašnega barvanja. Možnost upravljanja z zunanjo pomnilno enoto. Glavne prednosti kotla so: energtski certifikat s tremi zvezdicami za izkoristek po direktivi 92/42 ECC, zelo visoki izkoristki, kar pomeni manjšo porabo in večjo gospodarnost, lahko se kombinira z daljinskim časovnim termostatom (na povpraševanje), delovanje s spremenljivo delovno temperaturo in zunanjim tipalom (na povpraševanje), LCD zaslon s tipkami za nadzor, nova oblika z elegantnimi in čistimi linijami, lažje vzdrževanje in čiščenje zaradi lažjega dostopa do kotla.

 

 

Atlas kondenzacijski oljni kotel

 

Je kondenzacijski kotel z visokim izkoristkom za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode (izbirna oprema), opremljen z oljnim ventilatorskim gorilnikom, mokro dimno komoro in keramičnim rekuperatorjem toplote iz dimnih plinov. Osrednji del kotla je sestavljen iz litoželeznih elementov, sestavljenih s pomočjo dvojnih konusov in jeklenih drogov. Kontrolni sistem je opremljen z mikroprocesorjem in digitalnim vmesnikom z modernimi funkcijami termoregulacije.

 

 

Oljni gorilci SUN G

 

Gorilniki serije SUN proizvajalca FERROLI so tehnološko izpopolnjeni izdelki, odlikujejo pa se po izredni zanesljivosti in kvalitetni izdelavi. Gorilnik modela SUN je kompakten, njegova oblika pa originalna, kar omogoča njegovo uporabo pri večini ogrevalnih kotlov, ki so trenutno prisotni na tržišču. Kar največja skrb pri načrtovanju izdelka, ter kvaliteta proizvodnih sistemov proizvajalca Ferroli je kot končni rezultat omogočila dobro uravnoteženo napravo z nizko stopnjo oddajanja onesnaževalnih snovi (CO in NOx), ter izredno tiho delovanje.

 

 

 

Prospekti


 

 

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev