uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Kotli na trdo gorivo Ferroli


 

 

Ferroli ogrevalni kotli so narejeni z izredno visoko stopnjo izkoristka in z naslednjimi karakteristikami: možna vgradnja gorilcev na pelete, delni povrat plamena in obvodni sistem za pline. Grelni elementi kotla so izdelani iz litoželeznih ulitkov G20 in predhodno sestavljeni z dvoglavimi stožci in natezniki iz jekla. Kvaliteta uporabljenega litoželeza ustreza najstrožjim evropskim standardom. Posebni obvodni sistem dimnih plinov in velika grelna površina omogočata po eni strani visoko ogrevalno učinkovitost, po drugi pa izjemno tiho delovanje. Ohišje kotla je narejeno prašno oranžne lakirane jeklene pločevine, katero je skupaj z izolacijo in aluminjasto folijo pritrjeno na kotel. V kotlu je vgrajeno korito za pepel katero je iz nerjavnega jekla s preprostim dostopom spredaj.

 

 

 

Lastnosti

 

Dodatna oprema

 

Regulator vleka, ki je namenjen regulaciji gorenla drv in premoga. Temperaturo vode za ogrevanje uravnava preprosta, a ucinkovita mehanska naprava s spreminjanjem pretoka tlaka za zgorevanje. Termostat dotok zraka zmanjsa, če se temperatura vode zviša, obratno pa loputo za zrak bolj odpre, in če temperatura zniža, kar gorenje pospeši. Tak sistem optimizira kakovost zgorevanja in izmenjave toplote, zmanlša sajaste obloge in porabo kuriva.

 

Varnostni ventil in spirala proti pregrevanju Montaža tega sklopa je obvezna po direktivi EN 303-5, Sestavljata ga varnostni ventil in spirala. Slednja je izmenjevalnik, ustrezno dimenzioniran za vsak model, ki se vgradi v grelno vodo kotla in pritrdi z namensko prirobnico. Zaporni ventil temperaturo vode v grelniku zaznava s tipalom z dvojnim senzorjem. Če temperatura vode v kotlu doseže 95"C, ventil presežno toploto sprosti skozi izmenjevalnik varnostne spirale.

 

Komplet za zgorevanje peletov za SFL je mogoče namestiti zamenljiva vrata za pelete. Vrata z gorilnikom za pelete so pritrjena na levem tečaju, zapirajo se brez odstranitve desnih vrat za kurjenje lesa ali premoga, ki so namešcena na desnem tečalu kotla SFL. Zahvalujoč dvojnemu sistemu vrat je mogoče vrsto kuriva zamenjati v le nekaj preprostih korakih.

 

 

Peletni ventilacijski gorilec SUN P je gorilnik, ki je zaradi svoje izjemne kompaktnosti in izvirne konstrukcije primeren za uporabo na večini sodobnih kotlov na trda goriva na tržišču. Skrbno vodeno projektiranje in industrijska proizvodnja sta dali izdelek nadvse uravnoteženih lastnosti, z visokim izkoristkom, nizkimi emisijami CO in NOx in zelo tihim zgorevanjem.

 

Zalogovnik za pelete ima enak izgled kot grelnik. Posoda je načrtovana in izdelana tako, da zagotavlja tekote in neprekinjeno pomikanje peletov v vijak prenosa, posledično pa neprekinjeno polnjenje gorilnika. Za kotel GFN je na voljo že sestavljena posoda prostornine 195 litrov sive barve. Za kotel SFL je posoda za pelete oranžna, dobavljena razstavljena, sestavi se na mestu uporabe z vijaki. Oranžna razstavljena posoda je na voljo prostornine 195 litrov (za oskrbo gorilnika SUN P7) ali prostornine 350 Iitrov.

 

 

Prospekti

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev