uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Sanitarne toplotne črpalke Panasonic


 

 

Panasonic je z več kot 30 leti izkušenj in prodajo v več kot 120 držav po vsem svetu nedvomno eno vodilnih podjetij na področju sistemov za ogrevanje in hlajenje. Z raznoliko mrežo proizvodnih obratov ter obratov za raziskave in razvoj Panasonic ponuja inovativne izdelke z visokotehnološkimi rešitvami, ki predstavljajo standard za klimatske naprave po vsem svetu. In ker je Panasonic globalno razširjeno podjetje, zagotavlja odlične mednarodne izdelke, ki ne poznajo meja.

 
 

Dve rešitvi Aquarea za racionalno pripravo sanitarne vode

 

 

Stoječi grelnik Aquarea DHW: Visoka kapaciteta: 200/285 l. Stoječi grelnik Aquarea DHW je namenjen za izjemno učinkovitost pri večjih količinah vode (od 200 do 285 l tople vode). Pri tem modelu je mogoče priključiti tudi dodaten vir toplote, npr. energijo iz sončnih celic. Toplotna črpalka ohladi in razvlaži zrak, ki ga prečrpa od zunaj ali iz notranjosti zgradbe. Z izbiro mesta zajema in izpusta zraka lahko prezračujete in razvlažujete nekatere prostore, pri čemer odvajate ohlajeni zrak v okolje ali v prostor, ki ga želite ohladiti. Tehnološki poudarki kapaciteta: 200 in 300 l; prostostoječa različica; območje delovanja od +7 °C do +35 °C; dodatno eden ali dva cevna toplotna izmenjevalnika za uporabo z drugimi viri energije (centralni ogrevalni sistem, solarna energija ipd.)

 

Stenska enota Aquarea DHW: Srednja kapaciteta: 80/100/120 l. Zbiralnik grelnika Aquarea DHW je zasnovan za kar največji prihranek energije ter je popolna zamenjava za električni vodni grelnik. Zbiralnik je na voljo v prostorninah 80, 100 in 120 l. Običajen zbiralnik srednje kapacitete je dodatno opremljen s toplotno črpalko, ki zagotavlja izjemno energijsko učinkovitost. Zasnova toplotne črpalke zrak-voda z zračnimi vodi omogoča izbiro izhodnih in vhodnih točk za zrak, tako je mogoča uporaba v različnih prostorih vašega doma (kuhinja, kopalnica, zastekljena terasa ipd.). Tehnološki poudarki: kapaciteta: 80, 100 in 120 l; možnost vgradnje na steno; bmočje delovanja od -7 °C do +35 °C; zaslon LCD na dotik.

 

 

Prihranek energije do 75 odstotkov: Visokozmogljivi vrtljivi kompresor omogoča večjo energijsko učinkovitost ter višji koeficient zmogljivosti, kar pripomore k prihranku energije do 75 odstotkov.

 

Zunanji izmenjevalnik: Zaščitni ovoj je nameščen na zunanjem in notranjem delu zbiralnika, tako je onemogočeno nabiranje vodnega kamna, kar podaljšuje življenjsko dobo grelnika in pripomore k večji varnosti delovanja.

 

Pametna rešitev za majhne prostore: Mere in zmogljivost ogrevanja grelnika Aquarea DHW srednje velikosti omogočajo, da lahko nadomestite trenutni električni grelnik vode. Zaradi kompaktnih mer lahko grelnik namestite tam, kjer ni prostora za električne grelnike običajnih mer.

 

Dvojna zaščita proti rjavenju: Zanesljiva zaščita zbiralnika je zagotovljena z uporabo izjemno čistega emajla ter velikega elementa iz magnezija. S tem je zagotovljeno dolgotrajno delovanje tudi v najtežjih razmerah brez škodljivih dodatkov v vodi.

 

Elektronski krmilni sistem zzaslonom na dotik: Preprost elektronski krmilni sistem grelnika Aquarea DHW z zaslonom LCD na dotik (nastavitve in prikaz temperature, časa in datuma; prikaz količine razpoložljive tople vode; nastavitve časa in datuma; način hitrega ogrevanja (TURBO); O grevanje vode na višjo temperaturo (75 °C); nastavitve za delovanje v odsotnosti; funkcija za neodvisno prezračevanje; odkrivanje napak.

 

Zračni vodi: Moderne zgradbe odlikuje dobro tesnjenje oken in vrat ter dobra izolacija sten. Z grelnikom Aquarea DHW je mogoče prezračevanje prostorov, kjer se topel zrak porabi za ogrevanje sanitarne vode. Hladen zrak je mogoče odvajati iz prostorov ali v kateri koli del stavbe, kjer je potrebno hlajenje. Oblika grelnika Aquarea DHW je prilagojena tako, da ne vpliva na funkcionalnost prostora, kjer je grelnik vgrajen.

 

 

Prospekti:

 

Prospekt sanitarne toplotne črpalke Panasonic 2014/2015

 

 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev