uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Talno ogrevanje Rehau


 

 

REHAU je ponudnik celovitega sistema, ki vam zagotavlja premišljene rešitve za vse vaše potrebe tako v stanovanjskem kot nestanovanjskem področju: za tla, stene in strope, za ogrevanje in hlajenje, za moker in suh način gradnje, za novogradnje in za sanacije. Vsi sistemi so prilagojeni zahtevnemu vsakdanjiku na gradbišču. Iz prakse in za prakso. Vseeno za kateri sistem se odločite, saj boste vse komponente instalirali hitro ter preprosto in vam nudijo najvišjo možno zanesljivost ter kakovost.

 

 

 

Sistem plošč s čepi Varionova: Raznolike zahteve, ena rešitev

 

Sistem polaganja plošče s čepi Varionova ponuja najvišjo možno fleksibilnost in je zato primeren za najrazličnejša področja uporabe. Sistem polaganja je primeren za moker način gradnje in za tla, kakor tudi za ogrevanje/hlajenje.

 

Plošča s čepi Varionova 30-2 primerna za naslednje cevi in pripadajoč program oblikovnih kosov: RAUTHERM S 14 x 1,5; RAUTHERM S 17 x 2,0; RAUTITAN flex 16 x 2,2; RAUTITAN stabil 16,2 x 2,2. Sestavljena je iz črne folije s čepki s toplotno izolacijo in z izolacijo zvoka v telesu, nameščeno na spodnji strani, 30-2 skladno z DIN 4108-10. Črna folija s čepki varuje izolacijsko plast pred vlago in vodo za pripravo estriha skladno z DIN 18560 in DIN EN 1264. Primerna je za stanovanjske in nestanovanjske objekte z obremenitvijo do 5 kN/m2. Plošča ponuja možnost razmikov pri polaganju, ki znašajo 5 cm in večkratnik. Na 2 straneh plošče je nameščena presežna folija iste širine kot 1 niz čepov Ponuja preprosto polaganje in zanesljivo fiksiranje cevi REHAU na betonsko podlago. Certificirano skladno z DIN CERTCO.

 

Plošča s čepi Varionova primerna za naslednje cevi in pripadajoč program oblikovnih kosov: RAUTHERM S 14 x 1,5; RAUTITAN stabil 16,2 x 2,6. Sestavljena je iz črne folije s čepki brez toplotne izolacije in brez izolacije zvoka v telesu. Črna folija s čepki ščiti izolacijsko plast pred vlago in vodo za pripravo estriha skladno z DIN 18560 in DIN EN 1264. Primerna je za objekte z obremenitvami do 60 kN/m2. Plošča ponuja možnost razmikov pri polaganju, ki znašajo 5 cm in večkratnik. Ponuja preprosto polaganje in zanesljivo fiksiranje cevi REHAU na izolacijsko plast. Certificirano skladno z DIN CERTCO.

 

 

Sistem pritrjevanja z žebljalnikom – fleksibilnost na stanovanjskih površinah

 

Sistem pritrjevanja z žebljalnikom REHAU je fleksibilen sistem polaganja, primeren za stanovanjske površine. Posebna oblika sponk v žebljalniku zagotavlja trdno fiksiranje cevi na visoko kakovostne plošče. Žebljalnik je prilagojen zahtevam na gradbišču ter omogoča preprosto in hitro delo.

 

Sistem polaganja je primeren za moker način gradnje in za tla, kakor tudi za ogrevanje / hlajenje objektov. Sistem je narejen za stanovanjske in nestanovanjske objekte z obremenitvijo do 10 kN/m2, odvisno od izbrane plošče. Izolacijska plast je narejena iz kakovostnega polistirena skladno z DIN EN 13163 za doseganje normiranih toplotno-izolacijskih vrednosti in vrednosti za pojav zvoka v telesu skladno z DIN EN 1264. Nameščena folija in mreža ponujata možnost polaganje v razmiku 5 cm in večkratnik ščitita izolacijsko plast pred vlago in vodo za pripravo estriha skladno z DIN 18560 in DIN EN 1264. Sistem je primeren za naslednje cevi: RAUTHERM S 14 x 1,5; 17 x 2,0 in 20 x 2,0; RAUTITAN flex 16 x 2,2 in 20 x 2,8; RAUTITAN stabil 16,2 x 2,6 in 20 x 2,9. Certificirano skladno z DIN CERTCO.

 

 

Sistem osnovne plošče TS-14 – nizka višina in visoka kakovost

 

Z osnovno ploščo TS-14 boste v kratkem času in na profesionalen način uresničili površinsko ogrevanje/hlajenje. Prav pri saniranju se zaradi nizke višine, ki znaša samo 25 mm, kratkega časa izdelave in majhne teže pokažejo vse prednosti sistema.

 

Sistem polaganja je primeren za suho gradnjo in za tla, kakor tudi za ogrevanje / hlajenje. Sistem je narejen za stanovanjske in nestanovanjske objekte. Osnovna plošča TS-14 je narejena iz ekspandiranega polistirena EPS skladno z DIN EN 13163. Plošča ponuja možni razmiki pri polaganju 12,5 (obrobna cona) ali 25 (bivalna cona). Toplotno prevodne lamele TS-14 in obračalne lamele TS-14 dajejo optimalno prečno razporeditev toplote. Sistem je primeren za naslednje cevi in pripadajoč program oblikovnih kosov: RAUTHERM S 14 x 1,5. Certificirano skladno z DIN CERTCO.

 

 

 

Cev RAUTHERM S in spojna tehnika s potisno pušo: Nepremagljiv par

 

Pri ceveh za ogrevanje RAUTHERM S iz materiala RAU PE-Xa se lahko zanesete na kakovost "Made in Germany". Prepričajte se sami o fleksibilnosti, robustnosti in za kisik neprepustnimi cevmi RAUTHERM S. Trajno neprepustna spojna tehnika s potisno pušo brez O-tesnila vam omogoča hitro in preprosto spajanje cevi. Cevi RAUTHERM S in spojna tehnika s potisno pušo so osrednji gradniki sistema za ogrevanje in hlajenje površin REHAU. Cevi RAUTHERM S so dobavljive z zunanjim premerom od 10,1-32 mm. Obsežen program oblikovnih kosov podjetja REHAU obsega med drugim spojke, cevne loke, T-kose in prehodne kose z različnimi navoji.

 

 

Prospekti

 

Prospekt talno ogrevanje REHAU

 

 
 

                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev