Bosch Tronic 1000 T 80l električni grelnik vode

Proizvajalec: Bosch
Šifra: 13525
Cena:
192,76€

Brez DDV: 158,00€
Količina: - +
   - ALI -   
Tronic 1000 T - Električni bojlerji z velikimi prostorninami
Namenjeni so za vertikalno montažo. Na voljo so v dveh izvedbah in sicer kot akumulacijski bojlerji z električnim grelcem in kot kombinirani bojlerji z dodatnim toplotnim izmenjevalcem, ki je primeren za vezavo v sistem centralnega ogrevanja. Visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja manjše toplotne izgube in energetsko varčno delovanje.

Električni akumulacijski bojler je sestavljen iz ohišja, prirobnice v spodnjem delu, zaščitnega plastičnega pokrova in nepovratnega varnostnega ventila.
Uporaba sodobne tehnologije
Bojler je sestavljen iz jeklene posode (rezervoarja za vodo) in ohišja (zunanji plašč) z vmesno toplotno izolacijo iz okolju prijazne zelo goste poliuretanske pene in dveh cevi z navojem G 1/2” za dovod hladne vode in priključka za toplo vodo. Izvedba notranjega rezervoarja je iz ogljikovega jekla, zavarovanega s posebno prevleko iz steklokeramike.
Visoka opremljenost aparata
V aparatu je serijsko vgrajena zaščita proti pregrevanju (termostatsko stikalo), ki izključi grelec iz električnega omrežja, ko
voda doseže previsoko temperaturo. Nepovratni varnostni ventil preprečuje, da bi se v primeru izpada vodovodnega omrežja, aparat popolnoma izpraznil. Ta ventil tudi varuje bojler pred povečanjem tlaka v rezervoarju. Bojlerji Tronic 3000 T so opremljeni s povečano magnezijevo anodo s 50% daljšo življenjsko dobo, ki se lahko brez težav zamenja.
Prihranek in dostopnost
Visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja minimalne toplotne izgube in energetsko varčno
delovanje.
 
Tip ES 080-1 0 WIV-B
Prostornina (l) 80
Električni grelec (W) 2000
Zaščita posode pred vodnim kamnom Steklokeramika
Debelina izolacije (mm) 18
Termostat Da
Varnostni ventil Da
Dimenzije GxŠxV (mm) 440x460x780
Premer (mm) 440
Teža (kg) 21,4
Montažo glede na izlivno mesto zgoraj
   
Energetska izkaznica  

 

 

Napišite mnenje


Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:
Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt