Pravilnik o zasebnosti


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

VARNOST IN ZASEBNOST

Splošna varnost spletnega portala

V THS d.o.o.  smo poskrbeli, da bo vsak nakup v spletni trgovini varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu (kupčevi osebni podatki, podatki o nakupih in številke plačilnih kartic), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Spletno mesto www.ths.si/trgovina  uporablja tehnologijo SSL (Secure Socket Layer). Za maksimalno varnost prenosa je poskrbljeno z mehanizmi, ki jih uporabljajo banke, finančne ustanove in najboljše spletne trgovine.
 

 Izjava

Za podatke o kupcih, ki jih bomo pridobili na spletnem mestu www.ths.si/trgovina, se zavezujemo k skrbnemu varovanju.

Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov naših strank, izboljšanje delovanja spletnega mesta in obveščanje o naši ponudbi za tiste registrirane uporabnike, ki želijo prejemati elektronske novice.

 

Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite

Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite na povezavi GDPR poročilo. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodiom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa, naročilu kot gost, ali vpis vašega email naslova v Newsletter. Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja THS d.o.o.

Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt