Kategorije

Kamini SCAN

Litoželezni, jekleni toplozračni in prostostoječi kamini SCAN
... toplota v Danskem stilu ...
za tiste bolj zahtevne stranke

 
 

Toplina lesa

Že v dobrih starih časih so se ljudje zbirali okrog svetlobe gorečih drv in ter obujali spomine preteklosti,   se sproščali in obnovili svoj duh. V današnjem svetu, ni boljšega načina da izkusite toploto ognja kakor s  pomočjo kaminskih peči  ali vgradnih kaminov proizvajalca Scan. Nikjer ne obstoja boljša možnost toplote kot tukaj.

Kvalitetna izdelava in inovativnost

Železova litina in jeklo se smatrata kot najboljša materiala za proizvodnjo kaminskih peči in kaminskih vložkov. Zaradi svojih materialnih karakteristik ima sposobnost da zdrži visoke temperature in absorbira toploto, ki jo oddaja v okolico.V svetu kaminskih peči in vgradnih kaminov iz železove litine in jekla je znamka Scan simbol kvalitete, izvrstne končne obdelave. sijajnega dizajna in varnosti že od leta 1978.

Ekološka naravnanost

Scan v principu investira v našo prihodnost. Scanova tehnologija čistega izgorevanja "clean burning system - CB ", katera je vgrajena v večini Scanovih proizvodov omogoča popolno izgorevanje lesa ter podaljša čas gorenja. Ta sistem izgorevanja omogoča višjo temperaturo ogrevanja, večjo čistost dimnika, saj strupene pline ponovno zažiga in jih šele nato izpušča v atmosfero ob tem pa poveča učinek proizvoda Scan.

   

 


 

 

Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt