Nepremičnine

 
ZA VAS GRADIMO

 

 ''V RAZKOŠJU SONCA''  TRGOVSKO POSLOVNI CENTER ''LENA PARK''
 ''VILE BLOKI LENART''  REFERENCE

 

''V RAZKOŠJU SONCA''

Stanovanjsko naselje V RAZKOŠJU SONCA je novogradnja sestavljena iz moderno zasnovanih dvojčkov in trojčkov. Hiše so naseljene na odlični mirni podeželjski lokaciji sredi neokrnjene narave v Spodnji Kungoti, nedaleč od mesta Maribor, oddaljenost le dobrih 5 minut. Naselje je sestavljeno iz 20-tih hiš, katere imajo sončno lokacijo ter lepo urejeno okolico. Hiše so razgibane, imajo veliko svetlobe (atrij) ter možnost sodelovanja notranje ureditve in izbire finalnih materialov.

POGOJI PRODAJE: Hiše bodo na prodaj aprila 2013.

Informacije:
  Holcman Jože   tel. 040 490 790
  Rahten Max       tel. 030 333 666
 

 
     

 

Tloris objekt A:        


SITUACIJA A


E5

E6


E7


E8

E9

E15

E16
   
         
Tloris objekt B:        

SITUACIJA B

E1

E2

E3

E4

E10

E11

E12

E13

E14
         
Tloris objekt C:        

SITUACIJA C

E17

E18

E19

E20


 POGOJI PRODAJE: Hiše bodo na prodaj aprila 2013.

Informacije:
  Holcman Jože  tel. 040 490 790
  Rahten Max      tel. 030 333 666

 


 

TRGOVSKO POSLOVNI CENTER ''LENA PARK''

Trgovski center LenaPark se nahaja ob sami vpadnici v Lenart na odlični in zelo frekventni lokaciji (Povprečni letni dnevni promet ob samem centru znaša cca. 10.000 vozil) v neposredni bližini športno rekreacijskega centra Polena. Zaradi specifične lege pomurske avtoceste se ob omenjeni lokaciji odvija celoten promet vse do Gornje Radgone.  Ker se je v preteklih letih Lenart razvil v pravo trgovsko središče Slovenskih goric se je na podlagi analiz ugotovilo, da trgovski center pokriva populacijo 21.000 ljudi. (zajete manjše občine brez lastnih trgovskih centrov-Benedikt, Sv. Ana, Sv. Trojica, Cerkvenjak, Sv. Jurij…) Trgovski center zaznamuje strateška lokacija, arhitekturno primerno zasnovan objekt in skrbno izbran splet najemnikov. Prva faza trgovskega kompleksa je bila končana konec leta 2012, prav tako se je končala izgradnja krožišča, kar trgovskemu centru Lenapak daje še dodatno prednost. Tukaj imajo prostore trgovine znanih evropskih znamk, kot sta Eurospin, Kik Textil, Wit B. Zraven je še gostinski lokal LenaCaffe in trgovina z tehniko PalMedia. Druga faza bo končana predvidoma v aprilu 2013. V drugi fazi je tudi že znan najemnik in sicer nemško podjetje Tedi. Na voljo je še  nekaj enot sodobnih poslovnih prostorov velikosti med 70 m2 do 300 m2. Ker si želimo širok nabor raznovrstnega blaga in storitev imamo namen oddati poslovne prostore v najem. V tej fazi je še možna prilagoditev kvadrature  in ostalih podrobnosti na željo stranke. Trgovski center Lenapak je zasnovan po sistemu »Fachmark«t centrov, kar pomeni da ima vsak najemnik posamičen vhod, kar poleg samostojnosti najemnikom omogoča tudi izredno nizke obratovalne stroške, saj odpadejo skupni prostori. Vsi prostori so v pritličju, imajo dnevno svetlobo. Ker center zaznamuje kakovostna gradnja so prostori ogrevani in hlajeni preko z toplotnih črpalk Panasonic, (prezračevanje je preko rekoparatorjev). Na voljo je veliko parkirnih mest. Dostava je predvidena tudi iz zadnje strani.

Oddamo okrog 50 m²- 600 m² (  možnost prilagajanja najemnikom )
Višina mesečne najemnine po dogovoru.

Informacije:
  Holcman Jože  tel. 040 490 790
  Barbič Mirtja      tel. 041 429 180
 

 

 


 

ZA VAS SE GRADI ''VILA BLOKI LENART''


Opis Vila bloki Lenart, sledi kmalu.

     


Informacije:
  Holcman Jože  tel. 040 490 790
  Barbič Mirtja      tel. 041 429 180

 


 

REFERENCE:
''VILA BLOKI TEZNO''

 

Reference Vila bloki na lepi, čudoviti lokaciji, v naravnem okolju, odmaknjenem od hrupnih cest, ki v celoti meji  na  eni strani na Stražunski gozd, na drugi strani, pa se razlega pogled na Tezno z okolico, posebej iz drugega nadstropja in mansarde pa vse do vrha Pohorja.

 


Pogled od spredaj iz parkirišča

Pogled na balkone iz parkirišča

Pogled od spredaj iz parkirišča


Pogled iz balkona

Pogled od spredaj iz parkirišča

Pogled iz balkona na gozd


Pogled iz balkona

Pogled iz balkona
 

Pogled iz dvorišča
 

Pogled iz dvorišča

Pogled od spredaj iz parkirišča

Pogled iz atrija


Pogled od spredaj iz parkirišča


Pogled iz atrija

Pogled od spredaj na parkirišče

 

   Dodatne informacije dobite:
   Holcman Jože
 +386 2 462 48 12  ali  +386 40 490 790
 joze.holcman@ths.si

 
 

 

 

Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt