Kategorije

Zanimivosti

Panasonic toplotne črpalke zrak-voda
  Prospekt Panasonic Aquarea toplotne črpalke mali 2017/18         NOVE TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK-VODA SERIJE AQUAREA   ..
Preberite več »
IDM toplotna črpalka IL Complete zrak-voda
IDM Terra IL Complete     VISOKO UDOBJE - VISOKA ZMOGLJIVOST     Naprava je enostavna za uporabo, potrebuje zelo malo prostora in deluje z zelo visokim izkoristkom. TERRA IL je zračna toplotna črpalka postavljena v kot hiše in ima posebaj 300L Hygienik - zalogovnik s pretočnim sistemom sanitarne vode. Visok izkoristek COP 4,23 ki vam omogoča nizke stroške ogrevanja. Regulacija Navigator v TERRA..
Preberite več »
IDM toplotna črpalka ML Complete zrak-voda
IDM Terra ML Complete     Ogrevanje po potrebi         Kakor spomladi, jeseni in poleti, potrebujemo v zimskem času v hiši višjo ogrevalno moč. Modulacijska toplotna črpalka zrak/voda Terra ML nudi v izvedbi Terra ML 6-8 Complete od 2 do 8 kw moči, Terra ML 8-13 Complete (HGL) od 3 do 13 kw moči in Terra ML 11-18 Complete (H..
Preberite več »
IDM toplotna črpalka AL Twin zrak-voda
Zračna toplotna črpalka Terra AL Twin ima dva kompresorja. Namenjena je za male, srednje in večje objekte, kjer potrebujejo enakomerno moč za ogrevanje. Na izbiro so 17-24-32 in 60 kw. Toplotna črpalka se popolnoma prilagaja vašim potrebam ogrevanja. ..
Preberite več »
IDM toplotna črpalka Terra S (HGL Complete) zemlja-voda
IDM toplotna črpalka Terra S (HGL Complete) zemlja-voda   Darilo Matere Zemlje       Zemlja je velik zbiralnik energije, na katerem dobesedno sedimo. IDM-ove Terra toplotne črpalke s HGL-tehniko izkoriščajo to energijo s pomočjo globinskih sond ali zemeljskih kolektorjev. Sistem nas pozimi greje in poleti hladi – celo leto pa ..
Preberite več »
IDM toplotna črpalka Terra W (HGL Complete) voda-voda
IDM toplotna črpalka Terra W (HGL Complete) voda-voda   Voda kot vir življenja in energije             Kjer teče podtalnica, tam je življenje in življenje je energija. IDM-ova Terra toplotna črpalka z izkoriščanjem podtalnice uporablja to brezplačno energijo za vašo hišo – za ogreva..
Preberite več »
Kamini JOTUL
Litoželezni kamini JØTUL ... toplota v Norveškem stilu ... Toplina lesa Že v dobrih starih časih so se ljudje zbirali okrog svetlobe gorečih drv in ter obujali spomine preteklosti, se sproščali in obnovili svoj duh. V današnjem svetu, ni boljšega načina da izkusite toploto ognja kakor s pomočjo kaminskih peči  ali vgradnih kaminov proizvajalc..
Preberite več »
Kamini SCAN
Litoželezni, jekleni toplozračni in prostostoječi kamini SCAN ... toplota v Danskem stilu ... za tiste bolj zahtevne stranke     Toplina lesa Že v dobrih starih časih so se ljudje zbirali okrog svetlobe gorečih drv in ter obujali spomine preteklosti,   se sproščali in obnovili svoj duh. V današnjem svetu, ni boljšega načina da..
Preberite več »
Kamini ATRA
Litoželezni kamini ATRA ... toplota v Francoskem stilu ... Dobrodošli v našem svetu - ATRA - hčerinskem podjetju JOTUL-a     Toplina lesa Že v dobri..
Preberite več »
Panasonic toplotne črpalke VRF
NOVA IN VISOKO UČINKOVITA VRF REŠITEV. NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS ECOi, Panasonicova nova in inovativna VRF rešitev, je visoko učinkovita tudi pri zelo nizki temperaturi kot je -25°C, ponuja odlično učinkovitost na trgu v več kot 77% kombinacijah. ECOi se lahko pohvali z 2-smernimi in 3-smernimi ter GHP zunanjimi enotami z do 20HP v eni enoti. Še več, preprosto jo je povezati z različnimi daljinskimi upravljalniki, osnovno enoto in mrežnimi vmesniki. Zad..
Preberite več »
Ferroli
IDM
Jotul
Junkers
Panasonic
Radson
Rehau
Weishaupt