uvodna stran     pišite nam     kazalo strani
O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov Ceniki Zanimivosti Navodila Zaposlitev Nepremičnine Kontakt
   
THS d.o.o.
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Slovenija

Tel.: +386 2 4624 810
Fax.: +386 2 4624 813

Email: info@ths.si

Zanimivosti
Kopalniški radiatorji Austria Email

Austria Email kopalniški radiator kot nalašč za vas - kjer lepota izpolnjuje praktičnost.

RADSON radiatorji

Radson radiatorji so okolju prijazni in so do 99% reciklažni.

Ogrevanje s kosi lesa za poceni toploto

Pri tem načinu ogrevanja so najbolj pomembne lastnosti posameznih kotlov - na polena.

Zalogovniki vode Profi line


 

 

Kadar uporabljamo kotel na lesno biomaso, solarni sistem, toplotno črpalko ali različne kombinacije več virov toplote, potrebujemo zalogovnik oziroma hranilnik toplote. Osnovni namen zalogovnika je, da iz kotla in drugih virov toplote prevzame vso razpoložljivo energijo, medtem ko se v grelna telesa ves čas dovaja potrebna količina energije. Po tem, ko smo kurili s trdim kurivom, lahko s shranjeno oziroma akumulirano toploto neprekinjeno ogrevamo tudi več ur, v prehodnem obdobju celo več dni.

 

 

 

Sedem serij za optimalen ogrevalni sistem in gretje sanitarne vode

 

Serija "Ps":

Hranilniki serije PS so proizvedeni iz kvalitetnega jekla za akumulacijo ogrevalne vode. Zunanja stran zalogovnika je zaščitena z barvo, ki preprečuje nastanek rje. Zalogovnik je možno dobavit v treh variantah PS-M (klasičen zalogovnik), PSR – zalogovnik z izmenjevalcem, PSR2 – zalogovnik z dvema izmenjevalcema.

 

Serija "ALFA":

Hranilniki serije ALFA so proizvedeni iz kvalitetnega jekla za akumulacijo ogrevalne vode. Pregradna stena v hranilniku in detektorji pretoka na vsakem vhodu in izhodu zagotavljajo optimalno stanje za plastenje temperature. Ta visoko razvita tehnologija omogoča zbiranje vode na najustreznejši temperaturi v različnih točkah.

 

Serija "COOL":

Hranilniki serije COOL se uporabljajo za akumulacijo ogrevalne in hladilne vode. Proizvedeni so iz ogljikovega jekla visoke kakovosti in varjeni z avtomatskimi sistemi, ki zagotavljajo visok standard kvalitete. Zraven standardne proizvodnje so lahko hranilniki proizvedeni tudi po naročilu.

 

 

            PS                      ALFA                   COOL                    BETA                    GAMMA                 SIGMA                   ZETA

 

Serija "BETA":

Plastno kombiniran hranilnik serije BETA je proizveden za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevalne vode. Na zunanjo stran hranilnika se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja kot so plin, olje, lesni sekanci ali peleti. Glavna prednost tega produkta je zelo učinkovita takojšnja proizvodnja tople vode. Seriji BETA R1 in BETA R2 z visoko učinkovitimi tuljavami sta posebej zasnovani za solarne sisteme.

 

 

Serija "GAMMA":

Plastno kombiniran hranilnik serije GAMMA je proizveden za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevlne vode. Na hranilnik se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja kot so plin, olje, lesni sekanci ali peleti. Zunanja stran je zaščitena z barvo, ki preprečuje nastanek rje.Sanitarna topla voda se proizvaja v trenutku prek nerjavečega jekla valovite cevi izmenjevalca. Seriji GAMMA R1 in GAMMA R2 z visoko učinkovitimi tuljavami sta posebej zasnovani za solarne sisteme.

 

Serija "SIGMA":

Hranilniki serije SIGMA so kombinirani in proizvedeni za ogrevanje sanitarne vode (v notranjosti rezervoarja) in akumulacijo ogrevalne vode. Notranje visoko zmogljive tuljave so zasnovane za solarne sisteme. Velika ogrevalna površina omogoča zelo visoko učinkovitost pri solarnih sistemih. Na zunanjo stran hranilnika se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja kot so plin, gorivo, lesni sekanci ali peleti.

 

Serija "ZETA":

Kombiniran hranilnik serije ZETA je proizveden za sanitarno vodo in akumulacijo ogrevalne vode. Na hranilnik se lahko priključijo različni sistemi ogrevanja ko so plin, gorivo, lesni sekanci ali peleti in manjše količine lesa. Priključijo se lahko tudi toplotne črpalke.

Sanitarna topla voda se proizvaja preko inox izmenjevalca. Velika površina izmenjevalca 4,54 m2 omogoča takojšnjo pripravo tople sanitarne vode. Za priključitev na solarni sistem je serija ZETA R opremljena z notranjo tuljavo izmenjevalca.

Prednosti:

 

 

Prospekti

 

Zalogovniki in grelniki vode 2014/15


                                O podjetju Prodajni program Katalog izdelkov CenikNepremičnine Kontakt Zaposlitev