Menu
Your Cart
JUNKERS na trdo gorivo:
Litoželezni kotli na trda goriva SupraclassComfort-S so idealna rešitev za vsakogar, ki pričakuje kar največ od svojega ogrevalnega sistema. Štiri različne moči kotlov, zagotovijo ustrezno izbiro, glede na ogrevalno moč, ki jo potrebujete. Kot kurivo lahko uporabljate drva, premog ali brikete. Kotli SupraclassComfort-S so robustni, enostavni za montažo, uporabo in vzdrževanje ter zahtevajo zelo malo prostora za vgradnjo. Prepričali vas bodo v vseh pogledih - tako po kakovosti  kakor tudi s ceno.

FERROLI na trdo gorivo:
SFL je družina kotlov na trda goriva za stanovanjske in manjše poslovne objekte ter za ogrevanje z nevtralno bilanco CO2 za individualne hiše. Rešitve Ferroli se ločijo po visokih izkoristkih, zanesljivosti, preprosti uporabi in poceni vzdrževanju. Če sistemu dodamo gorilnik na pelete Ferroli Sun P, pridobimo udobje, ki ga je mogoče programirati za ves teden vnaprej, od uporabnika pa zahteva le polnjenje obsežnega zalogovnika za pelete.

PROTECH na trdo gorivo:
Podjetje Protech je pomemben proizvajalec jeklenih kotlov na trda goriva z zmogljivostjo od 8 do 1200 kW. Njihovi elektronsko vodeni kotli za ogrevanje izpolnjujejo stroge zahteve glede varstva okolja in ogrevajo hiše, stanovanjska naselja, podjetja, šole, bolnišnice, trgovine in cerkve poceni ter zanesljivo.

 

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.