Menu
Your Cart

O podjetju

THS je podjetje, ki se ukvarja s prodajo vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave ter sanitarne keramike. Velik poudarek dajemo področju alternativnih virov (toplotne črpalke, kamini, solarni sistemi).

 

S svojo dejavnostjo smo pričeli delovati  v najemnih prostorih, Frankolovska ulica 3, Maribor. Zaradi velike prostorske stiske smo se leta 1997 preselili v lastniške prostore na Teznu, Ulica Heroja Nandeta 37 . Tudi tukaj smo po nekaj letih poslovanja ugotovili, da bi bilo dobro, da razširimo tako trgovinski kot skladiščni del, zato smo se odločili za gradnjo novega objekta v neposredni bližini, v katerega smo se selili leta 2002.

 

A glej ga zlomka,  tudi tu smo kaj hitro ugotovili, da nas pestijo nove težave, predvsem parkirni prostori in »šleperska« dostava. Dolgo smo to prenašali, a ko je postalo nevzdržno, smo bili prisiljeni v novo selitev. Meseca maja 2009 smo odprli vrata lastniških prostorov na novi lokaciji- a še vedno na Teznu: Zagrebška cesta 28, Maribor.

 

Naši kupci so veleprodajne in tudi maloprodajne stranke iz celotne Slovenije.

Poslovanje z našimi dobavitelji poteka prav tako na področju celotne Slovenije ter izven naših meja. Z leti smo postali tudi uvozniki znanih evropskih proizvajalcev (Radson, Viega, Ferroli, Rehau, Rotex, Hakr, Jotul, Scandigue, IDM, Oventrop, Odorfer, Atusa, Wika, Nmc, Arco, Robert Bosch, Alca Plast, Kratki, Wieland in mnogi drugi).

 

 
Nazadnje pa še nekaj o naših zaposlenih:
 

Za dobro poslovanje in še boljše sodelovanje z našimi strankami se trudi naš 13 članski kolektiv.

Imamo vztrajnost, zanos in osredotočenost, da skupaj z našim znanjem, prodremo še globlje v slovenski, tudi evropski trg in uresničimo naša upanja in izpeljemo zastavljene cilje.

 

Naša vizija je postati in ostati eden izmed vodilnih ter najboljših ponudnikov materiala in storitev na svojem področju ter biti s svojim delovanjem in aktivnostjo vedno korak pred konkurenco. S svojim znanjem in storitvami želimo v popolnosti zadovoljiti naše kupce in jim še bolj prisluhniti.

V sklopu nove lokacije smo svojo dejavnost razširili še na kavarno ENGLISH PUB  in tako zaposlili dodatno še nekaj mladih ljudi.

 

Veselimo se vašega obiska in srečanja z vami na naši novi lokaciji , pa naj bo to v trgovini THS ali v kavarni ENGLISH PUB.