Menu
Your Cart

Rekuperacija toplote serije E-Extra EER je zasnovana za stalno izmenjavo zraka v prostoru. Naprava je opremljena z regeneratorjem, ki akumulira toplotno energijo zraka, ki zapušča prostor, in segreva svež zrak, ki vstopa v prostor, ter tako zagotavlja minimalne toplotne izgube. Naprava je zasnovana za neprekinjeno delovanje.
Rekuperacija toplote EUROPLAST – ima visoko učinkovitost rekuperacije, kompaktne oblike, jedrnate linije, energetska učinkovitost, uporabniku prijazna, tiho in konstantno delovanje po razumni ceni. In to je le del prednosti te naprave!

Načelo delovanja. Naprava deluje avtonomno, 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez posredovanja človeka. Postopek je sestavljen iz dveh stopenj, vsaka po 70 sekund:
• Prva stopnja – ventilator deluje na odsesavanje, odvaja odpadni zrak iz prostora na prosto. Pri tem topel zrak iz prostora prehaja skozi toplotni izmenjevalnik – keramični mrežasti element in ga segreje.

• Druga stopnja – po preteku določenega časa se ventilator samodejno preklopi na dovod svežega zraka. In tu igra glavno vlogo prej omenjeni keramični mrežasti element. Svež zunanji zrak, ki gre skozi predgret toplotni izmenjevalnik, oddaja toploto zraku, ki je doveden v že ogret prostor.

Na ta način naprava zagotavlja potrebno izmenjavo zraka za udobno bivanje, brez ostrih nihanj temperature.

Brand: Europlast
Lokalni prezračevalni rekuperator E-EKSTRA fi 100 mm L=300-550 mm            ..
219.60€
Brez DDV:180.00€
Brand: Europlast
Lokalni prezračevalni rekuperator E-EKSTRA fi 125 mm L=300-550 mm            ..
353.80€
Brez DDV:290.00€
Brand: Europlast
Lokalni prezračevalni rekuperator E-EKSTRA fi 150 mm L=300-550 mm            ..
402.60€
Brez DDV:330.00€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)