Menu
Your Cart

Blauberg prezračevanje


Prezračevalni sistem Blauberg

Prezračevalne naprave Blauberg in strokovnjak za prezračevanje je vse, kar potrebujete, da v vašem stanovanju zadihate čist in svež zrak!

Sistem BLAUBERG je cenovno ugoden in izjemno enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Za montažo sistema ni potrebno vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.
Z vgradnjo nemškega prezračevalnega sistema BLAUBERG bo v vaše stanovanje stalno pritekal svež zrak, izrabljen pa se bo nenehno odvajal skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. S tem boste v prostorih dosegli nižjo vlažnost, preprečili nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja – skratka sebi in svoji družini boste izboljšali kakovost bivanja. Vsi BLAUBERG elementi imajo vgrajeno protihrupno in proti alergijsko zaščito. Filter proti alergijam je pralen in ga ni potrebno menjati. Prezračevalni sistem BLAUBERG deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa nam prihrani do 30% energije v primerjavi z zračenjem skozi okna.

Princip delovanja
Prezračevalni sistem Blauberg temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju.  Glede na potrebe in stopnjo vlažnosti zraka prenašajo ventilatorji izrabljen zrak iz kopalnice, kuhinje, WC-ja ali pralnice navzven ali v prezračevalne jaške. Na ta način nastane v stanovanju majhen podtlak, zaradi katerega skozi vhodne enote za dovod zraka priteka svež filtriran zrak v spalnice, otroške sobe, dneven sobe in delovne prostore. Reže pod vrati ali prezračevalni elementi nad njimi zagotavljajo pretok svežega zraka med prostori z vhodi zunanjega svežega zraka in prostori z odzračevanjem izrabljenega zraka.
Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, ter brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Nastanek prepiha preprečujejo proti prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka. Vgrajeni dušilci hrupa zagotavljajo, da se tudi ob najbolj prometni cesti v stanovanje ne bo slišal hrup iz cest.

Zakaj prezračevati?
Prezračevanje je nujen, sestavni del bivalnega okolja. Brez njegove uporabe se v prostoru pojavijo povišane koncentracije onesnaževalcev z dolgoročnimi negativnimi posledicami, ki so lahko za naše zdravje tudi usodne. S prezračevanjem se obvarujemo pred naštetimi nevarnostmi in zagotovimo svež, kvaliteten zrak.

Zakaj izbrati BLAUBERG?
Blagovna znamka Blauberg Ventilatoren ponuja prezračevalne naprave, ki nudijo zdravje in učinkovitost na najvišji ravni. Ob nakupu naprave boste Blauberg zagotovo dobili to, ker najbolj potrebujete: zanesljivo napravo z visoko kakovostjo izdelave, izjemno učinkovitostjo ter najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Prednosti sistema:
- varčevanje z energijo
- odprava odvečne vlage
- neslišno delovanje
- protihrupna zaščita
- nobenega prepiha
- filter proti alergijam
- enostavna montaža
 
 

 

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.